Invertor Solplanet ASW3680-S, 3.68kW, monofazat, 2 MPPT, WiFi inclus

2799 lei (include TVA 5%)
 • La comanda

Solplanet este o marcă a AISWEI, care produce invertoare din 2007. AISWEI, cunoscută anterior ca filiala chineză a SMA, a fabricat cu succes produse de înaltă calitate și fiabile pentru mărci renumite precum SMA și Zeversolar.

Descriere

Caracteristici cheie

 
 

Fiabilitate

 

Proiectat în conformitate cu standardele internaționale de calitate și siguranță, gradul de certificare IP65 înseamnă că seria ASW S poate rezista la o gamă largă de condiții de mediu.Protecția la inversarea polarității DC și funcția de monitorizare a curentului rezidual sensibilă la AC asigură funcționarea pe termen lung, cu un accent puternic pe siguranță pentru instalatori și utilizatori finali.

 

Puternic

 

Intrare minimă (DC) de 80 V, max 580 V plus inițial 2 MPPT-uri independente și o gamă largă de tensiuni, asigură performanță energetică optimizată pentru randamente mari de putere. ​​Supradimensionarea de până la 150% a rețelei de energie fotovoltaică asigură randamente optime de energie și flexibilitate maximă pentru proiectarea sistemelor fotovoltaice pe acoperiș rezidențial.

 

Ușor de instalat

 

Seria ASW S este echipată cu conectori Phoenix Contact DC, care asigură o instalare rapidă și ușoară cu instrumente standard
Wi-Fi Plug & Play și stick-uri 4G permit monitorizarea ușoară a până la cinci invertoare. ​​Configurare rapidăSpecificații tehniceDocumentații produs

 • Vezi fișă tehnică
 • Vezi garanție
 • Vezi certificat
 • Vezi instrucțiuni


 • Recenzii

  Recenzii ale acestui produs
  Nu exista recenzii pentru acest produs.
  Adaugă o recenzie

  Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *

  Votul dumneavoastră *
             

  Coșul tău de cumpărături

  Coșul tău de cumpărături este gol.